Jag älskar det jag gör på mitt företag Kropp & Själ, vilket under 18 år varit ett uttryck för min inspiration, min glädje, min kreativitet.

Möten med människor/själar är fantastiskt och jag lär mig något nytt i varje stund.

Att tillsammans med de jag möter försöka hitta balansen i kropp/ själ /ande är det finaste i mitt yrke.

Jag arbetar som Kundaliniyogalärare, samtal, massage, Body Sense, TCM terapeut och har i livet haft fantastiska möten med Shamaner, bland annat med Donna Talking Leaves, Mats Aguila som jag gick på Ceremonier i många år och gick sedan en treårig utbildning i Shamanic Touch Practitioners Training, där jag fick många shamanska redskap till att läka och hela mig själv och andra. En av de mest lärorika och inspirerande åren på den Shamanska vägen, vilket är något som är en låga som ständigt brinner i mig.

Efter det reste jag till Peru, på en läkande inre resa till Amazonas där jag träffade Ercilia och Heberto, Shamaner som lärt mig mycket om helande och läkande och inte minst så blev det en mycket lärorik och transformerande resa i mig själv. På det fysiska planet blev det en helrenovering, där jag förstod mycket om naturens läkande egenskaper.

Vi är alla energi och kan vi få våra energier att flöda fritt utan blockeringar eller stagnationer, så har vi en god förutsättning till god hälsa själsligt/känslomässigt/fysiskt/spirituellt.

2016 blev jag färdig Kundaliniyogalärare och fann en sådan glädje och rikedom....och att sedan få dela den kunskapen med andra, det är jag så oändligt tacksam för.

I början av 2019 blev jag klar med en Yinyogautbildning/Restorative/Yoga Nidra på 200 timmar.

En härlig yogaform som passar väldigt bra i detta upplevelsesamhälle, där vi nästan alltid är på väg till nästa upplevelse.

Här får man möjlighet till att stanna, inte prestera, våga bli stilla, tillåta kroppen att få läka och återhämta sig

I livet har varje möte, varit ett möte med en lärare, en lärare som visat vägen på ett eller ett annat sätt och för mig har det varit vägen till det som är konstant, platsen för det som är den sanna naturen, som vi alla bär inom oss.

Vi är alla ett, vilket betyder att vi behöver vara ödmjuka inför allt, såväl djur, växter, natur och för varandra så vi kan skapa så mycket skönhet i oss/runt oss, så vi alla kan inse vår sanna natur.

Ett möte med en mästare, som för alltid finns i mitt hjärta är Sri Mooji, vars vägledning/guidning, har visat mig vägen hem.

Ett nytt år 2016

Några rader om året som går......

Ett fint år av mycket integrering av ett inre resa som är svår att dela med ord. Det jag kan säga är att livet är så mycket "mer" än vad illusionen visar.

På det rent konkreta planet, så har första delen av året varit så fantastiskt, med möten i de olika yogagrupperna/meditationer som jag har och möten med klienter som kommer till Kropp och Själ av olika anledningar. Jag lär mig varje dag och är oerhört tacksam att jag har förmånen att få arbeta med det jag älskar. Tusen tack till alla er som kommer på min väg/tack till alla klienter, yoginisar, yogisar som jag får dela en del av livet med.

Mitt liv utanför mitt arbete är fyllt av kärleken till mina barn , till min man och bonusbarn, mina nära och kära. Jag har blivit Farmor till en liten tjej och det är så underbart att få vara en del av av hennes liv.

Yogan är min vän och följer mig även på den fria tiden. Jag lär mig om kosten och vad den gör med min min fysiska kropp, men även vad den gör med energikropparna.

Snart kör höstens kurser igång och jag är villig att dela med mig utav det jag lärt mig på vägen och jag önskar att det ska hjälpa till att skapa mer balans i ditt liv.

Jag har i september fått den stora förmånen att få åka på retreat till Portugal och träffa Sri Mooji, en Guru(mästare) som fått mig att se och uppleva det jag alltid längtat efter.