Blogg

Blogg

Dagarna går

Posted on

Då har de 40 dagarna gått och jag har kört ett och samma pass vilket har varit fantastisk/lärorikt/insiktsfullt och en del dagar tufft med en hel del motstånd. Men inget som inte går att hantera.....det är ju bara sinnet som försöker sabotera med sina otaliga kommentarer :)

Jag har nu startat två grupper i Kundaliniyoga, ett morgonpass och ett kvällspass. Känner mig lycklig över att vara igång och jag lär mig mycket och tycker om att vara lärare och få lära ut något som är ett fantastisk redskap till att få balans i kropp och själ.

Hjärtat visar vägen och jag är tacksam för all kärlek och alla möten som livet visar. Tack Tack Tack

When the Universe dancing the "dance of Life", Nothing can go wrong, no matter what. -Nishan Kaur-

I AM

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

0 Comments