Blogg

Blogg

view:  full / summary

2019 The year of manifestation

Posted on Comments comments (3580)

Året där manifestering äger rum på alla plan. Som att visdomen har rotat sig och får komma till uttryck. Det finns endast tillit och det leder mig. Den shamanska vägen gör sig till känna som en inre röst som kallar. Allt jag fått lära mig under tiden med shamaner behöver få komma till uttryck och via det så manifesteras det.

Det är året med ceremonier som är viktigt......att komma tillbaka till vår inre kunskap, trumresor, shamansk healing, läsningar i medicinhjul, plantmedicin.....växternas värld....tillsammans med dansen av det unika uttryck som kommer utan ansträngning på alla vis i livet.

Året då Yinyogan träder in i mitt liv som ett redskap......Yin, mer stillhet, vänd fokus inåt, stanna, tillåtelse, läkning på ett djupt plan.

Året då rötterna är ett mycket viktigt fokus.....att stå stadigt, förankrad, trygg och omhändertagen av moder jords helande kraft.

Året då CBD oljan kommer in i mitt liv, som både läkning för den fysiska kroppen, men oxå det viktigaste.....resan med plantan på ett andligt plan. Den guidar på ett säkert och intelligent vis. Jag kan uppleva att tydligheten, vägen, intentionen får en allt klarare rikning.

Min innersta längtan har rotat sig och och egots förgörande kraft  byter plats, med kärlek, inuition, glädje, tillit och framförallt medvetenhet.

Jag omfamnar livet och livet omfamnar mig.

Tacksamhet är det enda som fyller mig i stunden.

Guidning från den mästare jag mött i mitt liv, Mooji Baba, har lett mig hem.

Om Shanti Shanti Shanti Om


2018 Life Take Care Of Life

Posted on Comments comments (73)

Like the drop that fall into the ocean....I become One.

To merge in the truth

Posted on Comments comments (37)

Det är tid.....

Tid att bada i det som jag vet är sanningen bakom illusionen. Jag har fått en möjlighet att åka till Portugal, Till den mästare, som mitt hjärta lyssnar till, Sri Mooji.

När jag är i retreat så är det som om jag blir ett med havet. Jag minns, jag upplever, det som min högsta önskan handlar om i det här livet. Att smälta samman med det gudomliga/sanningen/friheten/källan/ljuset. Ja, du vet, det som har så många namn.

Att få möjlighet att intergrera det som sker på insidan är det som jag upplever som det mest effektiva. Som att marieneras tillräckligt länge, så att jag blir ett med essansen.

Nu får jag marineras :) Vilket jag alltid kan välja att göra, var jag än är. Denna gång är platsen för en långmarinad....Portugal och Monte Sahaja

Jag har fullständig tillit att livet tar hand om livet....och jag är...

Sat Nam Susanne Nishan

I AM

Posted on Comments comments (50)

Ett Nytt År har börjat....Min intension, mitt fokus riktas inåt mot det ständiga närvarande. Det som alltid lyser, det som aldrig dömer, det som knackar på från insidan med den ljuvaste ton....

Jag önskar varenda relation det allra finaste livet...frihet, kärlek, lycka...

Namaste Nishan Kaur

En "skyldighet" mot universum

Posted on Comments comments (32)


En ny yogatermin har precis börjat. En tacksamhet i mitt hjärta infinner sig. Så vackert att som lärare få möjligheten att se alla yogisar/yoginisar på en plats i sig själva. Det andas närvaro i rummet.

När vi vänder oss inåt kommer upptäckten....

Vi behöver inte ta oss över jordklotet, till magiska platser, till mästare, till en Guru, även om det kan vara det som får dig att hitta hem.

Vi kan vända oss inåt för att finna det vi alltid sökt.........

Du är oxå din egen mästare.....


Många redskap finns för att guida oss till oss själva.......finn det som guidar dig.....det som gör att ditt hjärta sjunger.......finn din egen själs sång. Vi har alla vår unika färg/väg/ton och ändå är vi alla detsamma, det gemensamma medvetandet.

  Tänker att vi har en skyldighet mot universum ......att  hitta hem till det som är ständigt närvarande.

 Det är inte meningen att vi ska gå in i sömnen och följa strömmen.....vi ska följa det som leder oss till glädje/frihet.

Så gå din väg.......

Sat Nam Susanne, Nishan Kaur

Med ett barns oskyldighet och tillit

Posted on Comments comments (3311)

Den inre världen fogas samman med den yttre och blir till ett. All rörelser sammanfogas och är i perfekt balans, som det alltid varit. Det är bara det att mitt sinne varit så fullt upptaget av "jaget" att vara någon, att bli någon.

Illusionens slöja faller och varandet är....

Jag glömmer av jaget som faller sönder i kärlek till något obeskrivbart...något vackert.....glädjen fyller alla rum.

Och med ett barns oskyldighet och tillit formas det medvetna steget i frihet......

Susanne, Nishan KaurVandringen

Posted on Comments comments (41)


Jag vandrar genom porten.

Jag är själv,  det finns ingen som kan gå med som medresenär. Den här inre resan gör jag själv.

Det jag "möter" är obeskrivbart.....det handlar om kärlek, lycka, närvaro, medvetenhet....som inte kommer utifrån, inte ifrån någon känsla som uppkommer av yttre omständigheter.

Det är som att komma fram, komma hem, fast ändå inte.....det har alltid varit närvarande....som en kär vän.

Jag har sökt i det här livet och förmodligen i många andra oxå.

Det obeskrivbara....orden blir till luft och faller platt. Men ändå så försöker jag beskriva det obeskrivbara, det som är självklart, det vi alla delar.

Jag är....

Det är ingen "plats", det har inget namn, men beskrivs på många sätt som  Gud, Buddha, Allah, det gudomliga, det Sanna, friheten, den obegränsade kärleken....m.m m.m m.m

Vandringen i livet som tar hand om livet

Susanne, Nishan Kaur

Dagarna går

Posted on Comments comments (35)

Då har de 40 dagarna gått och jag har kört ett och samma pass vilket har varit fantastisk/lärorikt/insiktsfullt och en del dagar tufft med en hel del motstånd. Men inget som inte går att hantera.....det är ju bara sinnet som försöker sabotera med sina otaliga kommentarer :)

Jag har nu startat två grupper i Kundaliniyoga, ett morgonpass och ett kvällspass. Känner mig lycklig över att vara igång och jag lär mig mycket och tycker om att vara lärare och få lära ut något som är ett fantastisk redskap till att få balans i kropp och själ.

Hjärtat visar vägen och jag är tacksam för all kärlek och alla möten som livet visar. Tack Tack Tack

When the Universe dancing the "dance of Life", Nothing can go wrong, no matter what. -Nishan Kaur-

I AM


Rss_feed